laupäev, 8. september 2018

Are Kooli laager 6.-7.septembril 2018 Mätta talus


Õppejuht Aive kirjutas: ,,Are koolipere pakkis neljapäeval matkakotid ja sõitis koolialguse laagrisse Mätta tallu Võlla külas. Lisaks põnevale ööbimisele suurtes kaitseväetelkides õpiti selgeks mitmed matkatarkused ja vajalikud ellujäämisoskused: metsaonni ehitamine, lõkke tegemine, matkatingimustes plastpudelis vee keetmine, kaaslasele esmaabi andmine, söödavate ja mürgiste taimede tundmine ning meeskonnatööks vajalike oskuste arendamine, loomulikult kuulub laagri juurde ka sport ja maitsev laagritoit.

Kuna sellest õppeaastast on Are Kool KiVa kool ehk kiusamisvaba kool, siis klassijuhatajatel oli vaja läbi viia ka esimene KiVa-tund. Edaspidi hakkavad KiVa-tunnid toimuma üle neljapäeva klassijuhataja tundides.
Reede hommikul said lapsed veel kätt ja mõistuse teravust proovida Mätta-viktoriinis, mille  viis raamatukogu juhataja Malle Pajo.
Oleme mônusate laagripäevade eest tänulikud sotsiaalpedagoog Kristi Kivisaarele ja tema vahvale meeskonnale Ursa Majori pesast välja lennanud noorkotkaste ja kodutütarde näol, kellest mitmed on ka meie kooli vilistlased. Aitäh!"

Enda poolt võin öelda, et olete usaldusväärne ja mõnus kamp, mida märkisid ka mitmed õpetajad :)
















Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar